Како да депонирате пари во Hotforex

Како да депонирате пари во Hotforex


Методи на депозити

Заедно со одличните опции што ви овозможуваат да ја изберете најзгодната опција, постои одреден минимален износ на депозит кој се одредува според начинот на плаќање што ќе го изберете. Затоа, секогаш погрижете се да ги потврдите и овие информации, исто така, не двоумете се да се консултирате со поддршката за корисници на HotForex и да ги дефинирате сите прашања според ентитет или регулаторни правила итн.
 • Вообичаено, можете да ја надополнувате сметката од 5$
 • Брзи трансакции 24/5 за време на стандардните часови на тргување.
 • Надоместоци за депозит: HotForex не применува никакви надоместоци за депозит.

Како да депонирате пари во Hotforex
Како да депонирате пари во Hotforex


Како да депонирам во HotForex?


1. Најавете се во областа myHF и потоа притиснете „Депозит“
Како да депонирате пари во Hotforex
2. Изберете соодветен систем за плаќање и кликнете на него.
Како да депонирате пари во Hotforex
Како да депонирате пари во Hotforex
3. Изберете ја валутата, напишете го износот на пари што сакате да го депонирате и притиснете „Депозит“
Како да депонирате пари во Hotforex
4. Внесете ја вашата банкарска картичка Детално по потреба и притиснете „Плати“
Како да депонирате пари во Hotforex
5. Успешно депонирајте

Обработка на трансакции и обезбедување на средства

 • Депозитите се кредитираат само на myWallet. За да префрлите средства на вашата трговска сметка, продолжете со внатрешен трансфер од myWallet.
 • Компанијата не е одговорна за потенцијалните загуби што може да настанат како резултат на поместувања на пазарот во текот на времето кога се одобрува вашиот депозит.
 • HotForex не собира или обработува какви било лични информации за кредитна или дебитна картичка
  Сите трансакции на плаќање се обработуваат преку нашите независни меѓународни процесори за плаќање.
 • HotForex нема да прифаќа депозити од трета страна на сметката на клиентите.
 • HotForex не прифаќа плаќања со чек.
 • Депозитите се обработуваат 24/5 помеѓу 00:00 часот Серверско време од понеделник до 00:00 часот по серверско време сабота.Како да префрлите средства

По успешното депонирање, можете да ги префрлите вашите средства од паричник на трговска сметка и да започнете со тргување сега.
Thank you for rating.