Резиме на точки

Седиште Спиру Кипријану 50 Ирида 3 Кула 10-ти кат Ларнака 6057 Кипар
Регулатива
CySEC, DFSA, FCA, FSCA, fsa-sc
Платформи MT4 и MT5
Инструменти 17 алатки за тргување и 150+ производи за тргување со пристап до глобалните пазари, индекси, метали, енергии, акции, стоки, обврзници и криптовалути
Трошоци Врз основа на променлив распон без провизија
Демо сметка Достапно
Минимален депозит 5 $
Левериџ 1:30 до 1:1000 часот
Комисија за трговија бр
Фиксно ширење бр
Депозит, опции за повлекување Кредитна картичка, криптовалути, FasaPay, iDeal, Maestro итн
Образование Професионално образование
Поддршка за корисници 24/5


Вовед

Преглед на HotForex

HotForex постои од 2010 година кога започна во Маурициус. Тие се лидери кога станува збор за обезбедување на forex услуги преку Интернет, како и кога се светски CFD брокер. Тие ставаат акцент на нивниот клиент.

HotForex и HF Markets се обединети брендови на Групацијата HF Markets. Додека групата поседува лиценци за различни ентитети од различни регулатори, вклучително и од FCA UK, CySEC Europe, FSCA Јужна Африка, DIFC Дубаи и SFSA Сејшели, брокерот исто така им нуди на некои корисници можност да отворат трговски сметки со HF Markets (SV). во зависност од нивната локација, која е регистрирана меѓународна бизнис компанија во Сент Винсент и Гренадини и како таква не е регулирана.

Овој брокер е брокер со повеќе средства кој нуди девизен курс и стоки преку услуги за тргување со CFD преку избор на 7 типови сметки и платформи за тргување со тесни распони во просек од 0,1 ЕУР УСД. Брокерот носи пристап до неограничена ликвидност дозволувајќи му на трговецот со големина или профил да направи избор помеѓу различни распони и даватели на ликвидност преку автоматизирани платформи за тргување и изведба на која било стратегија.
Преглед на HotForex

Добрите Конс
 • Основана во Кипар позната по својата одлична технологија
 • Регулирани од страна на Комисијата за финансиска инвестиција ASIC, CySEC, Орган за финансиско однесување FCA
 • Достапни се трговски сметки без провизија.
 • Брокер со некои од најдобрите асортиман на пазари за девизен курс и стоки
 • Конкурентни распони од табелата за споредба во живо.
 • Многу премиум MetaTrader алатки и индикатори како AutoChartist.
 • Достапни се само 56 акции.
 • Нерегулиран ентитет Сент Винсент и Гренадини.Награди

Тие имаат освоено бројни награди откако ги започнаа своите деловни операции, вклучително и да бидат дел од листата на Топ 100 компании што беше составена од страна на World Finance Magazine во 2017 година, Best Clients Funds Security Global, Best Client Services - Global 2020, Best Client Funds Security Global , Најдобар брокер за Forex Азија 2019 година, Најдобра мобилна апликација Forex , итн

Преглед на HotForexДали HotForex е безбеден или измамен ?

HotForex е бренд име на HF Markets (Europe) Ltd. кое е овластено и регулирано од CySEC, регулаторно тело за фирмите за инвестициски услуги во Кипар, заедно со прекуграничните лиценци поради нејзината европска позиција, овластувајќи ја компанијата да обезбедува инвестициски услуги во зоната на ЕЕА.

Во едноставни термини, тоа значи дека брокерот е регулиран и овластен да ја нуди својата трговска услуга заедно со потребните безбедносни мерки и контроли кои се применуваат.
Преглед на HotForex

Дали HotForex е легален?

Покрај неговата главна лиценца од CySEC, брокерот поседува и други лиценци за да може да им служи на клиенти од некои специфични јурисдикции, вклучувајќи Јужна Африка, Дубаи, Англија и многу повеќе. Кој се на се произведува HotForex legit брокер.

Исто така, постојат ентитети HotForex кои се регистрирани во офшор зони како Маурициус, SVG и Сејшели. Иако нашата општа препорака е да не тргувате со офшор брокери бидејќи тие едноставно не го регулираат тргувањето со Forex, поради повеќекратните паралелни прописи на HotForex се смета дека е безбедно да се тргува со нив.

Правно лице Споредба на регулатива
HF Markets (Europe) Ltd Регулирано со CySEC (Кипар) регистрација бр. 183/12
HF Markets (Велика Британија) Limited Лиценцирано од FCA (Велика Британија) регистрација бр. 801701
HF Markets (DIFC) Ltd

Овластен DFSA (Дубаи) регистрација бр. F004885
HF Markets SA (PTY) Ltd Лиценцирано од FSCA (Јужна Африка) регистрација бр. 46632
HF Markets (Сејшели) Ltd Овластен од FSA (Сејшели) регистрација бр. SD015
HF Markets (SV) Ltd Овластен од FSA SVG регистрација бр. 22747 IBC 2015 година
Овластен од FSC (Маурициус) регистрација бр. C110008214

Преглед на HotForex

Како сте заштитени?

За заштита на средствата, што е важен дел од регулираниот брокер, HF Markets (Europe) Ltd. е членка на Кипарскиот фонд за компензација на инвеститорите . Тоа претставува побарување на опфатените клиенти против инвестициски фирми. Депозитите на клиентите се заштитени според барањата на регулаторите.

 • Да се ​​биде дел од Шемата за компензација за финансиски услуги за сметките на FCA ОК.
 • Да се ​​биде дел од Фондот за компензација на инвеститорите за сметките на CySEC Europe.
 • Нуди заштита од негативен биланс.
 • Држење средства на клиентите на сегрегирани сметки.
 • Имајќи дополнително осигурување од граѓанска одговорност.

Покрај тоа, HotForex направи дополнителни напори да ги заштити трговците со програма за осигурување од граѓанска одговорност за лимит од 5.000.000 евра, што вклучува водечко покривање на пазарот против грешки, пропусти, небрежност, измама и разни други ризици што може да доведат до финансиска загуба. Меѓутоа, според важечките закони и прописи, условите варираат од еден ентитет до друг.
Преглед на HotForexЛевериџ

Додека тргувате со HotForex, можете да работите со фиксна или пловечка потпора , што е навистина многу корисна алатка, особено за трговци со помала големина. Левериџ дава можност да ги зголемите вашите потенцијални добивки преку неговата можност да го умножите балансот на одреден број пати. Сепак, запомнете дека потпората може да работи и обратно, дефинирајќи ги и вашите ризици, затоа е толку важно да разберете како паметно да ја користите алатката.

HotForex нуди различни нивоа на потпора од „скромното“ како што е утврдено со европските регулативи и разни други мерки, па се до многу високи коефициенти. Сепак, повторно секогаш погрижете се да научите за високите ризици од потпора, бидејќи сметките за тргување на мало брзо губат пари поради високата потпора.

Преглед на HotForex

Затоа, вашите нивоа на потпора прво се решаваат според регулаторните барања во регионот или на друго, исто така, вашето професионално ниво во финансии, затоа погрижете се да потврдите со тимот за поддршка на клиентите на кое право имате.

 • Европските субјекти кои се обврзуваат на регулативата на ESMA , максималниот сооднос на потпора е поставен на 1:30 на Forex инструментите, 1:25 Spot Metals итн .
 • Жителите на Јужна Африка може да имаат пристап до 1:200
 • Повисоки коефициенти на потпора како 1:400, 1:500 или дури 1:1000 се нудат преку офшор ентитети на HotForex бидејќи одредена регистрација не ја ограничува понудата и дозволува високи нивоа на потпора.


Сметки

Ако сакате да отворите сметка со HotForex, таа ви обезбедува неспоредлива разновидност на опции за сметки што ви овозможуваат да изберете и да уживате во приспособено трговско искуство со понуда од 6 различни сметки со специфични барања.

Од самиот почеток, можете да се најавите за демо сметка и потоа да ја префрлите на Live само со депонирање пари.

Добрите Конс
 • Брзо отворање сметка, целосно дигитално Нема
 • 6 Видови сметки
 • Одлични опции за одреден стил на тргување
 • Бесплатен депозит со многу низок мин
 • Понудени се микро сметка и исламска сметка

Никој

6 различни трговски сметки наречени Micro, Premium, Zero Spread, Auto, PAMM (Premium) и HFcopy 3 основни трговски сметки наречени Premium, Zero Spread и Premium Pro, како што е прикажано подолу. Различни сметки се достапни под различни регулирани ентитети. Како такви, некои сметки се достапни само под специфична регулатива, а не според друга. Тие исто така нудат бесплатни сметки за демо тргување и сметки без исламска размена.
Преглед на HotForex
Секоја сметка освен сметката Zero Spread доаѓа со тргување без провизија на Forex парови со распони кои почнуваат од 1 пип. Сметката Zero Spread нуди распон од 0 точки на Forex, но со провизии по трговија, кои се детално опишани подоцна во овој преглед.

Сметка за тргување во живо може да се отвори со кликнување на копчето „Отвори сметка во живо“ на веб-страницата на брокерот. Ова потоа ќе ве пренасочи на страницата за регистрација, како што е прикажано подолу:
Преглед на HotForex
Откако ова ќе се пополни, корисниците можат да започнат во само 3 чекори откако ќе ја потврдат вашата адреса за е-пошта и потоа ќе влезат во областа myHF за да отворат трговска сметка, како што е прикажано подолу:

Преглед на HotForex

Откако ќе се најават во областа myHF, корисниците можат да отворат нови трговски сметки, да пристапуваат до бесплатни VPS услуги, да ги прегледуваат различните алатки за тргување и методите за депонирање и повлекување. За да го завршат отворањето на сметката, корисниците ќе треба да го потврдат својот идентитет и доказ за адресата, од кои детали се испраќаат во е-поштата за потврда:
Преглед на HotForex

Како да отворите демо сметка?


За да отворите демо сметка, едноставно треба да го следите процесот на отворање сметка без ризик, така што ќе добиете пристап до платформите MT4 или MT5 со неограничени демо средства .

И штом ќе се подготвите или одлучите да започнете тргување во живо, можете да поднесете сметка во живо каде HotForex може да побара од вас потврда за вашите документи, вклучувајќи идентитет, престој и други докази пред да започнете. Во двата случаи, ќе добиете пристап до областа на клиентите на myHF каде што можете да управувате со сите ваши сметки и финансии.

Значи, тука е чекор по чекор процесот на отворање демо сметка.


Отворање демо сметка чекор по чекор


1. Одете на страницата за најавување демо сметка на HotForex

2. Ако сте нов клиент, внесете ги вашите лични податоци Име и Презиме, Земја на живеење, е-пошта, телефон, итн. Или во случај да сте постоечки клиент следете се најавите

3. Пополнете ги сите потребни информации за првиот регистар на myHF

4. Сметката ќе биде одобрена речиси веднаш, каде што преку вашата клиентска област ќе можете да добиете пристап до Нова демо сметка, да следите со сметка во живо и да управувате со вашите средства
Производи

Еден од добрите HotForex и неговиот понуден пазарен опсег кој вклучува 17 алатки за тргување и 150+ производи за тргување кои покриваат 49 парови Forex, 8 стоки, 11 индекси, 56 акции, 3 обврзници и 4 CFD на криптовалути со пристап до глобалните пазари. Тие вклучуваат индекси, метали, енергии, акции, стоки, обврзници и поради зголемената побарувачка сега нудат криптовалути со Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple и многу повеќе.
Преглед на HotForex


Подолу е листа на само некои од достапните пазари за тргување:

FOREX ИНДЕКСИ СТОКИ
EUR/GBP AUS200 Какао
AUD/NZD FRA40 УКОИЛ
УСД/ЈПЈ GER30 XAGUSD
Обврзници Акции Криптовалути
Евро Бунд Адидас БТК / УСД
Обединетото Кралство позлатени Шеврон ЕТХ/ЕВР
10-годишна државна белешка на САД Ролс Ројс LTC/USD

* Деталите во врска со расположливите средства се земени од веб-страницата HotForex и платформата за тргување и се точни во времето на овој преглед.

Трошоците за тргување, како што се распонот, провизиите и стапките на финансирање преку ноќ (swap) се разликуваат во зависност од инструментот со кој се тргува и од типот на отворената сметка.


Платформи

Преглед на HotForex

Како и многу брокери на forex, HotForex го користи MetaTrader како нивна платформа за тргување. Ова е идеално за оние трговци кои се добро навикнати да ја користат оваа платформа за тргување и е прилично лесно да се подигне за оние кои немаат искуство со користење.

Ви се достапни многу различни функции и алатки како дел од оваа платформа што помага да се подобри способноста на трговецот.

Постојат многу различни верзии на MetaTrader 4 достапни со HotForex, вклучувајќи го нивниот десктоп, мулти-терминал, веб-прелистувач, iPhone, iPad, Android и општи верзии на софтверот за тргување за паметни телефони.

Веб платформа за тргување


Терминалите MT4 и MT5 достапни во различни верзии кои одговараат на вашите лични потреби и овозможуваат ефикасно тргување преку Desktop Platform, WebTerminal . Или со користење на MT4 MultiTerminal со пристап за управување со повеќе сметки истовремено.

Корисничка платформа која овозможува ефикасно тргување директно од кој било веб прелистувач, без потреба од преземање дополнителен софтвер. Трговците можат да поставуваат нарачки во тек или на пазарот и да ја видат целата нивна трговска активност и на сметките во живо и на демо.

Преглед на HotForex

Предности и придобивки:

 • Табели кои можат да се конфигурираат и цитати во реално време
 • Погледнете ја целата трговска активност
 • Тргувајте директно од графиконите
 • Не е потребно преземање


Платформа за тргување на работна површина


HotForex MT4 е кориснички интерфејс со меѓубанкарска ликвидност и брзо извршување, кој нуди голем број на придобивки за крајниот корисник и задоволува многу од најпопуларните потреби на трговците со своите разновидни алатки и ресурси.

Совршено опремено работно место, оваа моќна платформа им овозможува на трговците ефикасно да ја анализираат динамиката на цените, да вршат трговски трансакции и да работат со автоматизирани програми (Expert Advisors). Сите овие карактеристики и повеќе се комбинирани во една платформа која обезбедува се што ви е потребно за да започнете со тргување на финансиските пазари.
Преглед на HotForex
Предности и придобивки:

 • Лесно користење преку неговиот кориснички интерфејс.
 • Вестите се внесуваат директно во платформата за тргување
 • Го поттикнува користењето и развојот на стручни советници
 • Повеќејазична платформа
 • Дневен извод од сметката
 • Резиме на сметката на клиентот во реално време, вклучувајќи го капиталот на сметката, флуктуирачкиот профит и загуба
 • Објект за стоп загуба заостанува.


Мобилна платформа за тргување


Како резултат на тоа што сте платформа само MetaTrader, ќе можете да ги користите платформите на уредите со iOS и Android, преку апликацијата MetaTrader 4 (MT4) која може да се преземе веднаш или од App Store или од продавницата на Android Play.

Мобилното тргување MT4 и MT5 се познати по своите напредни способности и интерактивни графикони со речиси иста продуктивност како и неговите целосни верзии. Освен тоа, има над 30 технички индикатори и 24 аналитички објекти, така што мобилните способности се навистина одлични.

Преглед на HotForex
Преглед на HotForex
Предности и придобивки:

 • Безбеден и доверлив
 • Поставете стоп-загуба и преземање-профит
 • Сите видови на нарачки
 • Преглед на пазарните цени во реално време


Апликација HotForex HF за мобилно тргување

Трговците исто така можат да пристапат до сопствената апликација HF на брокерот која обезбедува низа уникатни карактеристики и придобивки, како што се:
Преглед на HotForex

Преглед на HotForex
Корисниците можат да ја преземат апликацијата HF директно од myHF Area, веб-страницата на брокерот или од соодветната продавница за апликации, како што е прикажано подолу:
Преглед на HotForex
Подолу се дадени некои од разликите помеѓу платформите за тргување MetaTrader 4 и MetaTrader 5 обезбедени од HotForex
и да одлучат која е најдобрата. за вас, погледнете ја табелата подолу:

Преглед на HotForex
Подолу се дадени функцијата поддржана од Hotforex.
Карактеристика HotForex
Виртуелно тргување (демо) Да
Комерцијална платформа бр
Десктоп платформа (Windows) Да
Веб платформа Да
Социјално тргување / Тргување со копии Да
МетаТрејдер 4 (MT4) Да
МетаТрејдер 5 (MT5) Да
cTrader бр
График - показатели / студии (вкупно) 51
График - Алатки за цртање (вкупно) 31
Табелирање - Трговија од графикон Да
Списоци за следење - Вкупно полиња 7
Вид на нарачка - Постојано стоп ДаКарактеристика за тргување

HotForex обезбедува низа дополнителни функции за тргување, како што се бесплатен VPS, бесплатен пристап до скенери на AutoChartist и калкулатори на ризик и премиум алатки за тргување MetaTrader.

HotForex обезбедува низа дополнителни функции за тргување, како што се бесплатен пристап до скенерот на пазарот на AutoChartists MetaTrader и калкулаторот за ризик и други функции како што е прикажано подолу:
Преглед на HotForex
Брокерот исто така обезбедува пристап до алатките за Premium Trader за Metatrader. Ова вклучува алатки како што се трговски терминал, мини терминал, индикатор за трговец со чувства, мапа на сесии, матрица на корелација и напреден пакет индикатор кој вклучува ренко шипки, точки на вртење и повеќе, како што е прикажано подолу:
Преглед на HotForex
HotForex исто така обезбедува бесплатен VPS пакет во зависност на вашиот минимален депозит, како што е прикажано подолу:
Преглед на HotForex


Провизии и такси

Трошоците за тргување со HotForex варираат во зависност од пазарот со кој се тргува, типот на отворената сметка и употребениот регулатор. Општо земено, секоја сметка освен сметката Zero Spread доаѓа со тргување без провизија на Forex парови со распони кои почнуваат од 1 пип. Сметката Zero Spread нуди распон од 0 точки на Forex, но со провизии што се плаќаат по трговија, како што е прикажано подолу:

Преглед на HotForex

HotForex не нуди фиксно ширење. HotForex не наплаќа дополнителни такси или провизија , така што вашата пресметка на позицијата е прилично беспрекорна и лесна и покрај нивото на трговец што сте.

Распоредува надоместоци дефинирани според типот на сметката што ја користите , со што се шири микро сметката почнувајќи од 1 пипкаи Нулта сметка очигледно нуди 0 надоместок кој во просек се шири од 0,2 пип најчесто. Меѓутоа, разликата помеѓу трошоците за тргување, исто така, е дефинирана со барањата за маржа, кои се зголемуваат речиси двојно во случај да сакате да тргувате со распон од 0. Затоа, погрижете се детално да ги потврдите условите на сметката пред да се најавите.

Подолу можете да видите споредба на најпопуларните инструменти, типичното ширење засновано на Стандардните услови, како и за ваши информации споредете ги надоместоците со друг брокер FP Markets.

Споредба помеѓу такси HotForex и слични брокери
Средство/ Пар HotForex FXTM XM
евра УСД 1,2 пипчиња 1,5 пипчиња 1,6 пипчиња
Сурова нафта WTI 5 пипчиња 9 пипки 5 пипчиња
Злато 19 9 35
БТК УСД 30 20 60
Надоместок за неактивност Да Да Да
Провизија за депозит бр бр бр
Рангирање на надоместоците Ниско Просечна Високо


Ги шири и заменува информациите како што е прикажано подолу за сметките HotForex отворени од ентитетот Сент Винсент и Гренадини, HF Markets (SV) Ltd:

HotForex Forex Trading HotForex Индекси Тргување HotForex со метали Тргување HotForex Crypto Trading HotForex Share Trading
Преглед на HotForex

Преглед на HotForex

Преглед на HotForex

Преглед на HotForex

Преглед на HotForex

Надомест за ноќевање

Исто така, секогаш сметајте ги надоместоците за ноќ или превртување како трошоци за тргување во случај да имате отворена позиција подолго од еден ден. Оваа такса е дефинирана од секој инструмент посебно и ќе ја видите директно од платформата или при отворањето на трговијата, видете подолу пример со криптовалути.

Сепак и освен ако тргувате преку сметки без замена наменети за трговци кои ги следат шеријатските правила, бидејќи овие сметки се ограничени од какви било каматни стапки или замени.


Преглед на надоместоците за нетргување


И на крај, се наплаќа такса во случај да не сте ја користеле вашата сметка и да не покажете никаква активност 6 месеци или повеќе. После ова, вашата сметка има право на такса за неактивност од 5$ HotForex месечно.

И покрај ова, нема надоместоци за депозит или некои од повлекувањата се исто така бесплатни, што ќе го видиме понатаму во нашиот преглед HotForex.

Депозити и повлекувања

Постојат многу различни опции за депозит и повлекување достапни за корисниците на платформата HotForex. Се разбира, за картичките MasterCard и Visa се грижат, како што се Skrill, American Express, Neteller, mybitwallet, WebMoney и банкарски трансфери.

Депозити

Вообичаено, можете да ја надополнувате сметката од 5$, но сепак , ако само направите прв депозит, проверете ги преференциите за минимално барање и според типот на сметката. Депозитите може да потраат од 10 минути до 2 работни дена во зависност од методот и не се применуваат надоместоци за депозит:


Преглед на HotForex
Преглед на HotForex

Повлекувања

Повлекувањата се обработуваат по поднесувањето на барањето од понеделник до петок и главно се без надомест како што е прикажано подолу:


Преглед на HotForex
Преглед на HotForex


Како да повлечам пари од HotForex?

За да продолжите со Повлекувањето, треба да пристапите до вашата област на myHF и да поднесете барање за повлекување фонд.

1. Пристапете до вашата myHF страница и областа на сметката

2. Изберете „Повлекување средства“

3. Изберете го соодветниот начин и износ за повлекување

4. Потврдете ги потребните податоци и времето/таксите за обработка

5. Поднесете

6. Следете и проверете го процесот или потврдите преку вашата страница


Колку време е потребно за да се подигнат пари од HotForex?

Различни начини на плаќање ќе обработат повлекување пари јас малку различно време. Сметководствениот тим HotForex ги потврдува трансакциите доста брзо, се разбира во рок од работни денови, но проблемот може да потрае подолго поради давателите на плаќања.

Слично, жичниот трансфер ќе трае 2-10 работни дена, исто така во зависност од обработката на вашата банка и меѓународната политика, додека пак тие ќе го вчитаат барањето Инстант.Бонус и промоција

Во моментот на пишување, постојат 4 бонуси и промотивни шеми понудени од страна на ентитетот HotForex во Сент Винсент и Гренадини, HF Markets (SV) Ltd. Тие вклучуваат:

 • тие ја слават својата 10-годишнина нудејќи им на сите свои лојални клиенти и партнери дарежливи награди за повлекување од 2.000.000 долари
 • 100% супер-наплатен бонус: За секој депозит над 250 УСД има можност да заработите дневни попусти во готовина од 2 УСД по лот.
 • 30% бонус за спас: За секој депозит над 50 долари има максимален кумулативен бонус до 7.000 долари.
 • 100% кредитен бонус: го зголемува потпора на сметката


Корисниците можат да најдат повеќе информации на страницата за промоции на брокерот:
Преглед на HotForex

Поддршка за корисници

Можете да стапите во контакт со член на тимот за поддршка на корисници на HotForex 24 часа на ден. Имате можност да испратите е-пошта, да разговарате со претставник преку разговор во живо или да му ѕвонете преку телефон. Постојат различни броеви на кои треба да ѕвонете во зависност од специфичниот регион во кој се наоѓате.

Брокерот обезбедува поддршка на 27 јазици , што е импресивна бројка што ги покрива потребите за тргување во светот и им овозможува на трговците од речиси секоја земја да се приклучат на тргување и да добијат квалитетна поддршка.

Има повеќе од десетина јазици за кои се грижи тимот за поддршка на клиентите и поддршката е достапна пет дена во неделата. Тие исто така имаат сеопфатен дел ЧПП во кој многу веројатно ќе најдете одговори на вашите прашања.

Добрите Конс
 • Политика ориентирана кон клиентите
 • Разговор во живо
 • Поддржува 27 јазици
 • Брзи одговори
 • Не 24/7 услуги на клиентите

Понатаму, веб-локацијата содржи детален дел ЧПП со одговори на најчестите прашања. За инстант повратни информации и одговори на најчестите прашања, корисниците можат да се консултираат со делот ЧПП, во делот „Поддршка“ на веб-локацијата. Во овој обемен и сеопфатен преглед најчесто поставуваните прашања се наведени и категоризирани по тема. Лентата за пребарување им овозможува на корисниците да пребаруваат какви било прашања поврзани со нивната тема на интерес. Контакт информации:

Преглед на HotForex


 • Адреса: HF Markets (SV) Ltd, Suite 305, Griffith Corporate Centre, PO Box 1510, Beachmont, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines
 • Е-пошта: [email protected]
 • Телефон: +44-2033185978

Истражувачко образование

HotForex имаат обемен дел за образование како дел од нивната платформа за да им помогнат на своите трговци колку што е можно повеќе. Тие имаат сè, од редовни пазарни вести, анализи и извештаи за пазарен изглед. Преку назначениот HotForex Analysis, трговците можат да пристапат до анализа и истражување во напис, видео, подкаст, формат на вебинар и курсеви чекор по чекор.

Сите овие ресурси се достапни за секого и тие се идеални за оние кои тргуваат со своето трговско патување и за поискусните трговци подеднакво.

Преглед на HotForex
Фидот за вести на пазарот се ажурира во реално време, со што трговците се информираат за важните настани на пазарите и нивното можно влијание или импликации.


Покрај тоа, трговците почетници можат да се консултираат со делот Е-курс и Речник за основно разбирање на пазарот на девизен курс и основите на тргувањето.
Преглед на HotForex

Овие статии се богати со карактеристики и можат да бидат од вредност за трговците почетници, како и за понапредните трговци. HotForex нуди елаборирана и разновидна содржина за анализа на пазарот. Трговците можат да имаат корист од неделните, месечните и годишните пазарни извештаи.


Поени за одбележување

HotForex има VPS хостинг услуга доколку ви е потребна и тие имаат цела низа алатки за тргување, калкулатори и анализа на пазарот сите на едно место што ќе одговара на сите ваши потреби.

Тоа навистина е едношалтерски систем за сите ваши потреби за тргување, бидејќи тие се грижат за потребите на своите корисници од почеток до крај.

Тие се добро почитувани во индустријата и тоа се рефлектира со бројните награди што ги освојуваат секоја година. Тие се вклучени во бројни добротворни организации, вклучувајќи ги и УНИЦЕФ и Црвениот крст, како и спонзорирање на бројни настани низ годините, како што е Купот Карера во 2017 година.
Преглед на HotForex

Заклучок

HotForex е едношалтерски систем за сите ваши потреби за тргување, без разлика дали сте нови во тргувањето или имате долгогодишно искуство

Тие имаат одличен едукативен центар кој ќе ви овозможи да се едуцирате за сите начини на обука, како и да бидете во тек со најновите анализи на пазарот.

Нивниот тим за поддршка на клиенти е секогаш достапен да помогне и тие испробаа и веруваа банкарски опции кои ги одржуваат вашите средства безбедни и здрави. Тие се регулирани од бројни почитувани тела ширум светот и имаат конкурентни цени насекаде преку нивните различни типови сметки.

Услугите и производите се приспособени на специфични барања, а истовремено носат сеопфатен опсег на сметки, платформи, алатки и инструменти на клиентите со можност за избор на соодветна стратегија. Значи, или сакате да се придружите на трговците со копии или да користите EA, да извршите скалпирање или да станете партнер итн. постои опција за сите.

Генерално, HotForex е еден од најдобрите брокери на сцената денес и дефинитивно е одлична опција ако барате нов брокер.

Сепак, секогаш е добро да го знаете вашето лично мислење за HotForex за да можете да ги споделите вашите размислувања во областа за коментари подолу.

Thank you for rating.