Përmbledhje e pikave

Shtabi Spirou Kyprianou 50 Irida 3 Tower 10th Floor Larnaca 6057 Qipro
Rregullore
CySEC, DFSA, FCA, FSCA, fsa-sc
Platformat MT4 dhe MT5
Instrumentet 17 mjete tregtare dhe 150+ produkte tregtare me akses në tregjet globale, indekset, metalet, energjitë, aksionet, mallrat, obligacionet dhe kriptovalutat
Kostot Bazuar në një spread variabël pa komision
Llogaria Demo Në dispozicion
Depozita minimale 5 dollarë
Leva 1:30 deri në 1:1000
Komisioni për tregti Nr
Përhapja e fiksuar Nr
Depozita, Opsionet e tërheqjes Kartë Krediti, Kriptovaluta, FasaPay, iDeal, Maestro, etj
Arsimi Arsimi Profesional
Mbështetja e Klientit 24/5


Prezantimi

Rishikimi HotForex

HotForex ka ekzistuar që nga viti 2010 kur filloi në Mauritius. Ata janë lider kur bëhet fjalë për ofrimin e shërbimeve Forex në internet, si dhe për të qenë një ndërmjetës CFD në mbarë botën. Ata vendosin një theks te klienti i tyre.

HotForex dhe HF Markets janë emra të unifikuar të markave të Grupit të Tregjeve HF. Ndërsa grupi mban licenca për entitete të ndryshme nga rregullatorë të ndryshëm, duke përfshirë nga FCA UK, CySEC Europe, FSCA Afrika e Jugut, DIFC Dubai dhe SFSA Seychelles, ndërmjetësi gjithashtu u ofron disa përdoruesve mundësinë për të hapur llogari tregtare me HF Markets (SV). në varësi të vendndodhjes së tyre, e cila është një kompani e regjistruar e biznesit ndërkombëtar në St. Vincent dhe Grenadines dhe si e tillë nuk është e rregulluar.

Ky ndërmjetës është një ndërmjetës me shumë aktive që ofron Forex dhe Mallra përmes shërbimeve të tregtimit CFD përmes zgjedhjes së 7 llojeve të llogarive dhe platformave të tregtimit me diferenca të ngushta mesatarisht 0.1 EUR USD. Ndërmjetësi sjell akses në likuiditet të pakufizuar duke lejuar çdo tregtar të madhësisë ose profilit të bëjë një zgjedhje midis përhapjeve të ndryshme dhe ofruesve të likuiditetit nëpërmjet platformave të automatizuara të tregtimit dhe performancës së çdo strategjie.
Rishikimi HotForex

Pro Kundër
 • E themeluar në Qipro e njohur për teknologjinë e saj të shkëlqyer
 • Rregulluar nga Komisioni i Investimeve Financiare ASIC, CySEC, Autoriteti i Sjelljes Financiare FCA
 • Llogaritë tregtare të disponueshme pa komision.
 • Broker me disa nga gamën më të mirë të tregjeve Forex dhe Mallrave
 • Përhapjet konkurruese nga tabela e krahasimit të drejtpërdrejtë.
 • Shumë mjete dhe tregues premium MetaTrader si AutoChartist.
 • Vetëm 56 aksione janë në dispozicion.
 • Njësia e Shën Vincentit dhe Grenadineve është e parregulluar.Çmimet

Ata kanë fituar çmime të shumta që kur filluan operacionet e tyre të biznesit, duke përfshirë të qenit pjesë e listës së 100 kompanive më të mira që u përpilua nga World Finance Magazine në 2017, Best Clients Funds Security Global, Best Client Services - Global 2020, Best Client Funds Security Global , Brokeri më i mirë Forex Azi 2019, Aplikacioni më i mirë Forex Mobile , etj

Rishikimi HotForexA është HotForex i sigurt apo mashtrim ?

HotForex është një emër i markës së HF Markets (Europe) Ltd. që autorizohet dhe rregullohet nga CySEC një autoritet rregullator për firmat e Shërbimeve të Investimeve në Qipro, së bashku me licencat ndërkufitare për shkak të pozicionit të saj evropian, duke autorizuar kompaninë të ofrojë shërbime investimi brenda zonës së ZEE-së.

Me fjalë të thjeshta do të thotë se ndërmjetësi është i rregulluar dhe i autorizuar të ofrojë shërbimin e tij tregtar së bashku me masat dhe kontrollet e nevojshme të sigurisë të aplikuara.
Rishikimi HotForex

A është HotForex i ligjshëm?

Përveç licencës së tij kryesore nga CySEC, ndërmjetësi ka licenca të tjera për të qenë në gjendje t'u shërbejë klientëve nga disa juridiksione specifike duke përfshirë Afrikën e Jugut, Dubai, Angli dhe më shumë. I cili në përgjithësi është ndërmjetësi i ligjshëm i HotForex.

Gjithashtu, ka entitete HotForex që janë të regjistruar në zona në det të hapur si Mauritius, SVG dhe Seychelles. Ndërsa rekomandimi ynë i përgjithshëm është të mos tregtoni me agjentë në det të hapur pasi ata thjesht nuk rregullojnë tregtimin Forex, për shkak të rregulloreve të shumta paralele të HotForex konsiderohet të jetë e sigurt të tregtoni me ta.

Person juridik Krahasimi i Rregullores
HF Markets (Europe) Ltd Rregulluar nga CySEC (Qipro) nr. 183/12
HF Markets (UK) Limited Licencuar nga FCA (UK) nr. 801701
HF Markets (DIFC) Ltd

Nr. regjistrimi i autorizuar i DFSA (Dubai). F004885
HF Markets SA (PTY) Ltd Licencuar nga FSCA (Afrika e Jugut) nr. 46632
HF Markets (Seychelles) Ltd Autorizuar nga FSA (Seychelles) nr. SD015
HF Markets (SV) Ltd Autorizuar nga FSA SVG regjistrimi nr. 22747 IBC 2015
Autorizuar nga FSC (Mauritius) nr. C110008214

Rishikimi HotForex

Si jeni të mbrojtur?

Për mbrojtjen e fondeve, e cila është një pjesë e rëndësishme e ndërmjetësit të rregulluar, HF Markets (Europe) Ltd. është anëtare e Fondit të Kompensimit të Investitorëve të Qipros . Ai përbën një pretendim të klientëve të mbuluar ndaj firmave të investimeve. Depozitat e klientëve mbrohen sipas kërkesave të rregullatorëve.

 • Duke qenë pjesë e Skemës së Kompensimit të Shërbimeve Financiare për llogaritë e FCA UK.
 • Duke qenë pjesë e Fondit të Kompensimit të Investitorëve për llogaritë e CySEC Europe.
 • Ofron mbrojtje ndaj bilancit negativ.
 • Mbajtja e fondeve të klientit në llogari të ndara.
 • Të ketë sigurim shtesë të Përgjegjësisë Civile.

Ndërsa përveç kësaj HotForex bëri përpjekje të mëtejshme për të mbrojtur tregtarët me një program sigurimi të Përgjegjësisë Civile për një kufi prej 5,000,000 €, i cili përfshin mbulimin kryesor të tregut kundër gabimeve, lëshimeve, neglizhencës, mashtrimit dhe rreziqeve të tjera të ndryshme që mund të çojnë në humbje financiare. Megjithatë, sipas ligjeve dhe rregulloreve në fuqi, kushtet ndryshojnë nga një subjekt në tjetrin.
Rishikimi HotForexLeva

Ndërsa tregtoni me HotForex, ju mund të operoni me levë fikse ose lundruese , e cila është me të vërtetë një mjet shumë i dobishëm, veçanërisht për tregtarët me përmasa më të vogla. Leva sjell një mundësi për të rritur fitimet tuaja të mundshme përmes mundësisë së saj për të shumëfishuar balancën në një numër të caktuar herë. Megjithatë, mbani mend se leva mund të funksionojë edhe në të kundërt, duke përcaktuar gjithashtu rreziqet tuaja, prandaj është kaq e rëndësishme të kuptoni se si ta përdorni mjetin me zgjuarsi.

HotForex ofron nivele të ndryshme levash nga ajo "modeste" siç përcaktohet nga rregulloret evropiane dhe masa të tjera të ndryshme, dhe deri në raporte shumë të larta. Megjithatë, përsëri gjithmonë sigurohuni që të mësoni për rreziqet e larta të levës, pasi llogaritë e tregtimit me pakicë humbasin para me shpejtësi për shkak të levës së lartë.

Rishikimi HotForex

Prandaj, nivelet tuaja të levës së pari zgjidhen sipas kërkesave rregullatore në rajon ose në një nivel tjetër edhe të profilit tuaj në financë, prandaj sigurohuni që të verifikoni me ekipin e mbështetjes së klientit se cilin të keni të drejtë.

 • Subjektet evropiane që detyrojnë rregulloren e ESMA-s , raporti maksimal i levës është vendosur në 1:30 për instrumentet Forex, 1:25 Spot Metals, etj .
 • Banorët e Afrikës së Jugut mund të kenë akses deri në 1:200
 • Raportet më të larta të levës si 1:400, 1:500 apo edhe 1:1000 ofrohen përmes entiteteve në det të hapur HotForex pasi një regjistrim i veçantë nuk kufizon ofertën dhe lejon nivele të larta levash.


Llogaritë

Nëse dëshironi të hapni një llogari me HotForex, ai ju ofron një larmi të pashembullt opsionesh llogarie që ju lejojnë të zgjidhni dhe të shijoni një përvojë tregtare të përshtatur me një ofertë prej 6 llogarish të ndryshme me kërkesa specifike.

Që në fillim, ju mund të regjistroheni për një llogari Demo dhe më pas ta transferoni atë në një Live vetëm duke depozituar para.

Pro Kundër
 • Hapje e shpejtë e llogarisë, plotësisht dixhitale Asnjë
 • 6 Llojet e llogarisë
 • Opsione të shkëlqyera për një stil të veçantë tregtimi
 • Depozitë minimale shumë e ulët pa pagesë
 • Llogaria mikro dhe llogaria islame e ofruar

Asnje

6 llogari të ndryshme tregtare të quajtura Micro, Premium, Zero Spread, Auto, PAMM (Premium) dhe HFcopy 3 llogari tregtare kryesore të quajtura Premium, Zero Spread dhe Premium Pro, siç tregohet më poshtë. Llogari të ndryshme janë të disponueshme nën entitete të ndryshme të rregulluara. Si të tilla, disa llogari janë të disponueshme vetëm sipas rregulloreve specifike dhe jo sipas një tjetri. Ata gjithashtu ofrojnë llogari tregtare demo falas dhe llogari islamike pa shkëmbim.
Rishikimi HotForex
Çdo llogari përveç llogarisë Zero Spread vjen me tregtim pa komision në çiftet Forex me spread që fillojnë nga 1 pip. Llogaria Zero Spread ofron përhapje nga 0 pips në Forex, por me komisione për tregti, të cilat detajohen më vonë në këtë përmbledhje.

Një llogari e drejtpërdrejtë tregtare mund të hapet duke klikuar butonin "Hap llogarinë e drejtpërdrejtë" në faqen e internetit të ndërmjetësit. Kjo më pas do t'ju ridrejtojë në një faqe regjistrimi, siç tregohet më poshtë:
Rishikimi HotForex
Pasi kjo të jetë plotësuar, përdoruesit mund të fillojnë në vetëm 3 hapa pasi të konfirmojnë adresën tuaj të emailit dhe më pas të hyjnë në zonën myHF për të hapur një llogari tregtare, siç tregohet. më poshtë:

Rishikimi HotForex

Pasi të regjistrohen në zonën myHF, përdoruesit mund të hapin llogari të reja tregtare, të kenë akses në shërbimet falas VPS, të shikojnë mjetet e ndryshme të tregtimit dhe metodat e depozitimit dhe tërheqjes. Për të përfunduar hapjen e llogarisë, përdoruesit do të duhet të verifikojnë identitetin e tyre dhe dëshminë e adresës, detajet e të cilave dërgohen në emailin e konfirmimit:
Rishikimi HotForex

Si të hapni një llogari demo?


Për të hapur një llogari Demo, thjesht duhet të ndiqni procesin e hapjes së llogarisë pa rrezik, në mënyrë që të keni akses në platformat MT4 ose MT5 me fonde demo të pakufizuara .

Dhe pasi të jeni gati ose të vendosni të filloni Live Trading, mund të paraqisni një llogari Live ku HotForex mund t'ju kërkojë konfirmimin e dokumenteve tuaja duke përfshirë identitetin, vendbanimin dhe prova të tjera përpara se të filloni. Në të dyja rastet, do të keni akses në zonën e klientit myHF ku mund të menaxhoni të gjitha llogaritë dhe financat tuaja.

Pra, këtu është procesi hap pas hapi i hapjes së Llogarisë Demo.


Hap pas hapi një llogari Demo


1. Shkoni në faqen e hyrjes në llogarinë Demo HotForex

2. Nëse jeni klient i ri, shkruani të dhënat tuaja personale Emrin dhe Mbiemrin, Vendin e banimit, emailin, telefonin, etj. Ose në rast se jeni klient ekzistues, ndiqni hyrjen

3. Plotësoni të gjithë informacionin e kërkuar për regjistrin e parë të myHF

4. Një llogari do të miratohet pothuajse menjëherë, ku përmes zonës tuaj të klientit mund të keni akses në llogarinë e re Demo, të ndiqni me llogarinë e drejtpërdrejtë dhe të menaxhoni fondet tuaja
Produktet

Një nga Pro HotForex gjithashtu gamën e ofruar të tregut që përfshin 17 mjete tregtare dhe 150+ produkte tregtare që mbulojnë 49 çifte Forex, 8 Mallra, 11 Indekse, 56 Aksione, 3 Obligacione dhe 4 CFD të kriptomonedhave me akses në tregjet globale. Këto përfshijnë indekset, metalet, energjitë, aksionet, mallrat, obligacionet dhe për shkak të kërkesës në rritje që tani ofron kriptovaluta me Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple dhe më shumë.
Rishikimi HotForex


Më poshtë është një listë e vetëm disa prej tregjeve të disponueshme për tregtim:

FOREX TREGUES MALLRAT
EUR/GBP 200 AUS Kakao
AUD/NZD FRA40 UKOIL
USD/JPY GER30 XAGUSD
Obligacionet Aksionet Kriptovalutat
Euro Bund Adidas BTC/USD
MB e praruar Chevron ETH/EUR
Shënim i thesarit 10-vjeçar i SHBA Rolls Royce LTC/USD

* Detajet në lidhje me asetet e disponueshme janë marrë nga faqja e internetit HotForex dhe platforma tregtare dhe janë të sakta në kohën e këtij rishikimi.

Kostot e tregtimit si spread-et, komisionet dhe normat e financimit brenda natës (swap) ndryshojnë në varësi të instrumentit që tregtohet dhe llojit të llogarisë së hapur.


Platformat

Rishikimi HotForex

Ashtu si shumë agjentë Forex, HotForex përdor MetaTrader si platformën e tyre të tregtimit. Kjo është ideale për ata tregtarë që janë mësuar mirë me përdorimin e kësaj platforme tregtare dhe është mjaft e lehtë për t'u marrë për ata që nuk kanë ndonjë përvojë në përdorimin e saj.

Ka shumë veçori dhe mjete të ndryshme në dispozicion për ju si pjesë e kësaj platforme që ndihmon në rritjen e aftësisë së tregtarit.

Ka shumë versione të ndryshme të MetaTrader 4 në dispozicion me HotForex, duke përfshirë desktopin e tyre, multi-terminalin, shfletuesin e internetit, iPhone, iPad, Android dhe versionet e përgjithshme të smartfonëve të softuerit tregtar.

Platforma e Tregtisë në Ueb


Terminalet MT4 dhe MT5 disponohen në versione të ndryshme që i përshtaten nevojave tuaja personale dhe mundësojnë tregtim efikase përmes Platformës së Desktopit, WebTerminal . Ose duke përdorur MT4 MultiTerminal me akses për të menaxhuar llogari të shumta në të njëjtën kohë.

Platformë miqësore për përdoruesit që lejon tregtimin efikas direkt nga çdo shfletues ueb, pa pasur nevojë të shkarkoni ndonjë softuer shtesë. Tregtarët mund të vendosin urdhra në pritje ose në treg dhe të shikojnë të gjithë aktivitetin e tyre tregtar në llogaritë Live dhe Demo.

Rishikimi HotForex

Përparësitë dhe përfitimet:

 • Grafikët e konfigurueshëm dhe kuotat në kohë reale
 • Shikoni të gjithë aktivitetin tregtar
 • Tregtoni direkt nga grafikët
 • Nuk nevojitet shkarkim


Platforma e tregtimit në desktop


HotForex MT4 është një ndërfaqe miqësore për përdoruesit me likuiditet ndërbankar dhe ekzekutim të shpejtë që ofron një sërë përfitimesh për përdoruesin përfundimtar dhe plotëson shumë nga nevojat më të njohura të tregtarëve me shumëllojshmërinë e veglave dhe burimeve.

Një vend pune i pajisur në mënyrë perfekte, kjo platformë e fuqishme i lejon tregtarët të analizojnë me efikasitet dinamikën e çmimeve, të bëjnë transaksione tregtare dhe të punojnë me programe të automatizuara (Këshilltarët e Ekspertëve). Të gjitha këto veçori dhe më shumë kombinohen në një platformë që ofron gjithçka që ju nevojitet për të filluar tregtimin në tregjet financiare.
Rishikimi HotForex
Përparësitë dhe përfitimet:

 • Lehtësia e përdorimit përmes ndërfaqes së saj miqësore për përdoruesit.
 • Lajmet ushqehen direkt në platformën e tregtimit
 • Inkurajon përdorimin dhe zhvillimin e këshilltarëve ekspertë
 • Platformë shumëgjuhëshe
 • Deklarata ditore e llogarisë
 • Përmbledhja e llogarisë së klientit në kohë reale, duke përfshirë kapitalin e llogarisë, fitimin dhe humbjen e ndryshueshme
 • Impianti i humbjes së ndalimit pasues.


Platforma e Tregtisë Mobile


Si rezultat i të qenit një platformë e vetme MetaTrader, ju do të jeni në gjendje të përdorni platformat në pajisjet iOS dhe Android, përmes aplikacionit MetaTrader 4 (MT4), i cili mund të shkarkohet menjëherë nga App Store ose nga dyqani Android Play.

Tregtimi celular MT4 dhe MT5 janë të njohur për aftësitë e tij të avancuara dhe grafikët ndërveprues me pothuajse të njëjtin produktivitet si versionet e tij të plota. Përveç kësaj, ka mbi 30 tregues teknikë dhe 24 objekte analitike, kështu që aftësitë celulare janë vërtet të mëdha.

Rishikimi HotForex
Rishikimi HotForex
Përparësitë dhe përfitimet:

 • I sigurt dhe konfidencial
 • Cakto Stop-Loss dhe Take-Profit
 • Të gjitha llojet e porosive
 • Pasqyrë e çmimeve të tregut në kohë reale


Aplikacioni HotForex HF për tregtimin celular

Tregtarët mund të përdorin gjithashtu aplikacionin HF të ndërmjetësit, i cili ofron një sërë veçorish dhe përfitimesh unike, si p.sh.
Rishikimi HotForex

Rishikimi HotForex
Përdoruesit mund të shkarkojnë aplikacionin HF direkt nga zona e myHF, faqja e internetit e ndërmjetësit ose nga dyqani përkatës i aplikacioneve, siç tregohet më poshtë:
Rishikimi HotForex
Më poshtë janë disa nga ndryshimet midis platformave tregtare MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5 të ofruara nga HotForex
dhe të vendosin se cila është më e mira. për ju, hidhini një sy tabelës më poshtë:

Rishikimi HotForex
Më poshtë janë veçoria që mbështetet nga Hotforex.
Veçori HotForex
Tregti virtuale (Demo) po
Platforma e Pronësisë Nr
Platforma e desktopit (Windows) po
Ueb Platform po
Tregti Sociale / Copy-Trading po
MetaTrader 4 (MT4) po
MetaTrader 5 (MT5) po
cTregtar Nr
Grafiku - Treguesit / Studimet (Totali) 51
Grafik - Mjete vizatimi (gjithsej) 31
Grafiku - Tregtimi nga grafiku po
Listat e vëzhgimit - Fushat totale 7
Lloji i porosisë - Ndalesa pasuese poVeçori e tregtimit

HotForex ofron një sërë veçorish të tjera tregtare, të tilla si një VPS falas, akses falas në skanerët AutoChartist dhe llogaritësit e rrezikut dhe mjetet premium të tregtimit MetaTrader.

HotForex ofron një sërë veçorish të tjera tregtare, si akses falas në skanerin e tregut MetaTrader të AutoChartists dhe kalkulatorin e rrezikut dhe veçori të tjera siç tregohet më poshtë:
Rishikimi HotForex
Ndërmjetësi siguron gjithashtu akses në mjetet Premium Trader për Metatrader. Kjo përfshin mjete të tilla si një terminal tregtar, një mini terminal, tregues të tregtarit të ndjenjave, një hartë sesioni, një matricë korrelacioni dhe një paketë treguesish të avancuar duke përfshirë shiritat renko, pikat kryesore dhe më shumë, siç tregohet më poshtë:
Rishikimi HotForex
HotForex gjithashtu ofron një paketë VPS falas në varësi të në depozitën tuaj minimale, siç tregohet më poshtë:
Rishikimi HotForex


Komisionet dhe tarifat

Kostot e tregtimit me HotForex ndryshojnë në varësi të tregut që tregtohet, llojit të llogarisë së hapur dhe rregullatorit të përdorur. Në përgjithësi, çdo llogari përveç llogarisë Zero Spread vjen me tregtim pa komision në çiftet Forex me përhapje që fillojnë nga 1 pip. Llogaria Zero Spread ofron përhapje nga 0 pips në Forex, por me komisione të pagueshme për tregti, siç tregohet më poshtë:

Rishikimi HotForex

HotForex nuk ofron përhapje fikse. HotForex nuk ngarkon tarifa ose komisione shtesë , kështu që llogaritja juaj e pozicionit është mjaft e qetë dhe e lehtë pavarësisht nga niveli i tregtarit që jeni.

Shpërndan tarifat e përcaktuara nga lloji i llogarisë që përdorni , duke shpërndarë kështu llogarinë mikro duke filluar nga 1 pipdhe Zero Account padyshim ofron tarifë 0, e cila mesatarisht përhapet nga 0.2 pips më shpesh. Sidoqoftë, diferenca midis kostove të tregtimit përcaktohet edhe nga kërkesat e marzhit, të cilat rriten pothuajse dyfish në rast se dëshironi të tregtoni me 0 spread. Prandaj, sigurohuni që të verifikoni kushtet e llogarisë në detaje përpara se të identifikoheni.

Më poshtë mund të shihni një krahasim të instrumenteve më të njohura, diferencën tipike bazuar në kushtet Standarde, si dhe për informacionin tuaj krahasoni tarifat me një ndërmjetës tjetër FP Markets.

Krahasimi midis tarifave HotForex dhe ndërmjetësve të ngjashëm
Aseti/ Çifti HotForex FXTM XM
EUR USD 1.2 pips 1,5 pips 1.6 pips
Nafta e papërpunuar WTI 5 pips 9 pips 5 pips
Ari 19 9 35
BTC USD 30 20 60
Tarifa e pasivitetit po po po
Tarifa e depozitës Nr Nr Nr
Renditja e tarifave E ulët Mesatare Lartë


Përhapet dhe shkëmbejnë informacionin siç tregohet më poshtë për llogaritë HotForex të hapura nga entiteti i Shën Vincentit dhe Grenadines, HF Markets (SV) Ltd:

HotForex Trading Tregtia me Forex HotForex Tregtim Tregti HotForex Tregtim Metalet HotForex Tregtim HotForex Crypto Trading HotForex Share Trading
Rishikimi HotForex

Rishikimi HotForex

Rishikimi HotForex

Rishikimi HotForex

Rishikimi HotForex

Tarifa e natës

Gjithashtu, konsideroni gjithmonë tarifat e një nate ose rollover si kosto tregtare në rast se mbani një pozicion të hapur më shumë se një ditë. Kjo tarifë përcaktohet nga secili instrument veç e veç dhe do ta shihni direkt nga platforma ose me hapjen e tregtisë, shihni shembullin më poshtë me kriptovalutat.

Megjithatë dhe nëse nuk tregtoni përmes llogarive pa shkëmbim të krijuara për tregtarët që ndjekin rregullat e Sheriatit, pasi këto llogari janë të kufizuara nga çdo normë interesi ose shkëmbim.


Një përmbledhje e tarifave jo-tregtare


Së fundi, ka një tarifë në rast se nuk e keni përdorur llogarinë tuaj dhe nuk keni shfaqur asnjë aktivitet për 6 muaj ose më shumë. Pas kësaj, llogaria juaj ka të drejtë në 5$ tarifë pasiviteti HotForex në muaj.

Pavarësisht kësaj, nuk ka tarifa depozitimi ose disa nga tërheqjet janë gjithashtu falas, të cilat do t'i shohim në rishikimin tonë të HotForex më tej.

Depozitat dhe Tërheqjet

Ka shumë opsione të ndryshme depozitimi dhe tërheqjeje të disponueshme për përdoruesit e platformës HotForex. Natyrisht që kartat MasterCard dhe Visa kujdesen përveç atyre si Skrill, American Express, Neteller, mybitwallet, WebMoney dhe transferta bankare.

Depozitat

Në mënyrë tipike ju mund të rimbushni llogarinë nga 5$, megjithatë , nëse thjesht bëni një depozitim të parë, shikoni preferencat për një kërkesë minimale gjithashtu sipas llojit të llogarisë. Depozitat mund të zgjasin nga 10 minuta deri në 2 ditë pune në varësi të metodës dhe nuk aplikohen tarifa depozitimi:


Rishikimi HotForex
Rishikimi HotForex

Tërheqjet

Tërheqjet përpunohen pas dorëzimit të një kërkese nga e hëna në të premte dhe janë kryesisht pa tarifa siç tregohet më poshtë:


Rishikimi HotForex
Rishikimi HotForex


Si mund të tërheq para nga HotForex?

Për të vazhduar me Tërheqjen, duhet të hyni në zonën tuaj myHF dhe të paraqisni një kërkesë për Tërheqje Fondi.

1. Hyni në faqen tuaj myHF dhe zonën e llogarisë

2. Zgjidhni "Tërheqja e fondeve"

3. Zgjidhni metodën dhe shumën e duhur të tërheqjes

4. Konfirmoni të dhënat e nevojshme dhe kohën/ tarifat e përpunimit

5. Paraqisni

6. Ndiqni dhe kontrolloni procesin ose konfirmimet përmes faqes tuaj


Sa kohë duhet për të tërhequr para nga HotForex?

Mënyra të ndryshme pagese do të përpunojnë tërheqjen e parave në kohë pak më ndryshe. Ekipi i kontabilitetit HotForex konfirmon transaksionet mjaft shpejt, sigurisht brenda ditëve të punës, megjithatë çështja mund të zgjasë më shumë për shkak të ofruesve të pagesave.

Njësoj, transferta me tela do të zgjasë 2-10 ditë pune, gjithashtu në varësi të përpunimit të bankës suaj dhe politikës ndërkombëtare, ndërsa kuletat e internetit do të ngarkojnë kërkesën në çast.Bonus dhe promovim

Në kohën e shkrimit, ekzistojnë 4 bonuse dhe skema promovuese të ofruara nga entiteti HotForex në St. Vincent dhe Grenadines, HF Markets (SV) Ltd. Këto përfshijnë:

 • ata po festojnë përvjetorin e tyre të 10-të duke u ofruar të gjithë klientëve dhe partnerëve të tyre besnikë shpërblime bujare të tërheqshme 2,000,000 dollarë
 • Bonus 100% me super tarifë: Për çdo depozitë mbi 250 dollarë ka mundësi të fitoni zbritje ditore në para prej 2 dollarësh për lot.
 • 30% bonus shpëtimi: Për çdo depozitë mbi 50 dollarë ka një bonus maksimal kumulativ deri në 7,000 dollarë.
 • Bonus kredie 100%: Rrit levën e llogarisë


Përdoruesit mund të gjejnë më shumë informacion në faqen e promovimeve të ndërmjetësit:
Rishikimi HotForex

Mbështetja e Klientit

Mund të kontaktoni me një anëtar të ekipit të mbështetjes së klientit HotForex 24 orë në ditë. Ju keni mundësinë të dërgoni një email, të flisni me një përfaqësues përmes bisedës së drejtpërdrejtë ose t'i telefononi ata përmes telefonit. Ka numra të ndryshëm që duhet t'i telefononi në varësi të rajonit specifik ku ndodheni.

Ndërmjetësi ofron mbështetje në 27 gjuhë që është një numër mbresëlënës që mbulon nevojën e tregtisë botërore dhe i lejon tregtarët nga pothuajse çdo vend të bashkohen me tregtimin dhe të marrin mbështetje cilësore.

Ka më shumë se një duzinë gjuhë që kujdesen përmes ekipit të mbështetjes së klientit dhe mbështetja është e disponueshme pesë ditë në javë. Ata gjithashtu kanë një seksion gjithëpërfshirës FAQ në të cilin me shumë mundësi do të gjeni përgjigje për pyetjet tuaja.

Pro Kundër
 • Politika e orientuar drejt klientit
 • Bisedë e drejtpërdrejtë
 • Mbështet 27 gjuhë
 • Përgjigje të shpejta
 • Jo shërbim ndaj klientit 24/7

Për më tepër, faqja e internetit përmban një seksion të përpunuar FAQ me përgjigje për pyetjet më të zakonshme. Për reagime të menjëhershme dhe përgjigje ndaj pyetjeve më të zakonshme, përdoruesit mund të konsultojnë seksionin FAQ, në seksionin "Mbështetje" të faqes në internet. Në këtë përmbledhje të gjerë dhe gjithëpërfshirëse, renditen dhe kategorizohen pyetjet më të shpeshta sipas temës. Një shirit kërkimi i lejon përdoruesit të shfletojnë çdo pyetje në lidhje me temën e tyre të interesit. Informacioni i kontaktit:

Rishikimi HotForex


 • Adresa: HF Markets (SV) Ltd, Suite 305, Griffith Corporate Centre, PO Box 1510, Beachmont, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines
 • Email: [email protected]
 • Telefon: +44-2033185978

Edukimi Kërkimor

HotForex ka një seksion të gjerë edukimi si pjesë e platformës së tyre për të ndihmuar tregtarët e tyre sa më shumë që të jetë e mundur. Ata kanë gjithçka nga raportet e rregullta të Lajmeve të Tregut, Analizës dhe Outlook të Tregut. Nëpërmjet analizës së caktuar të HotForex, tregtarët mund të kenë qasje në analiza dhe kërkime në një artikull, video, podcast, format webinar dhe kurse hap pas hapi.

Të gjitha këto burime janë të disponueshme për këdo dhe ato janë ideale për ata që tregtojnë udhëtimin e tyre tregtar dhe tregtarët më me përvojë.

Rishikimi HotForex
Furnizimi i lajmeve të Tregut përditësohet në kohë reale, duke i mbajtur tregtarët të informuar për ngjarjet e rëndësishme në tregje dhe ndikimin ose implikimet e tyre të mundshme.


Përveç kësaj, tregtarët fillestarë mund të konsultohen me seksionin e kursit elektronik dhe fjalorit për një kuptim bazë të tregut Forex dhe bazat e tregtimit.
Rishikimi HotForex

Këta artikuj janë të pasur me karakteristika dhe mund të jenë me vlerë për tregtarët fillestarë, si dhe tregtarët më të avancuar. HotForex ofron përmbajtje të përpunuar dhe të larmishme të analizës së tregut. Tregtarët mund të përfitojnë nga raportet javore, mujore dhe vjetore të tregut.


Pika të rëndësishme

HotForex ka një shërbim të pritjes VPS nëse ju nevojitet dhe ata kanë një mori mjetesh tregtare, kalkulatorësh dhe analizash tregu të gjitha në një vend që do t'i përshtatet të gjitha nevojave tuaja.

Është me të vërtetë një dyqan i vetëm për të gjitha nevojat tuaja tregtare, pasi ata kujdesen për nevojat e përdoruesve të tyre nga fillimi në fund.

Ata janë të respektuar mirë në industri dhe kjo reflektohet nga çmimet e shumta që fitojnë çdo vit. Ata janë të përfshirë me bamirësi të shumta, duke përfshirë ato si Unicef ​​dhe Kryqin e Kuq, si dhe sponsorizojnë ngjarje të shumta ndër vite, si Kupa Carrera 2017.
Rishikimi HotForex

konkluzioni

HotForex është një dyqan me një ndalesë për të gjitha nevojat tuaja tregtare, pavarësisht nëse jeni i ri në tregti ose keni shumë vite përvojë

Ata kanë një qendër të shkëlqyer arsimore e cila do t'ju lejojë të edukoni veten për të gjitha mënyrat e trajnimit, si dhe të jeni të përditësuar me analizat më të fundit të tregut.

Ekipi i tyre i mbështetjes së klientit është gjithmonë i disponueshëm për të ndihmuar dhe ata kanë provuar dhe besuar opsione bankare që i mbajnë fondet tuaja të sigurta dhe të shëndosha. Ato janë të rregulluara nga shumë organe të respektuara në mbarë botën dhe kanë çmime konkurruese në të gjithë bordin përmes llojeve të ndryshme të llogarive të tyre.

Shërbimet dhe produktet janë të përshtatura për kërkesat specifike duke sjellë një gamë të plotë të llogarive, platformave, mjeteve dhe instrumenteve të klientëve me aftësinë për të zgjedhur një strategji të përshtatshme. Pra, ose dëshironi të bashkoheni me tregtarët e kopjeve ose të përdorni EA, të kryeni scalping ose të bëheni partner etj. ekziston një mundësi për të gjithë.

Në përgjithësi, HotForex është një nga ndërmjetësit më të mirë në skenë sot dhe është padyshim një opsion i shkëlqyeshëm nëse jeni duke kërkuar për një ndërmjetës të ri.

Sidoqoftë, është gjithmonë mirë të dini mendimin tuaj personal për HotForex, në mënyrë që të mund të ndani mendimet tuaja në zonën e komenteve më poshtë.

Thank you for rating.