Bonuset - HotForex Albania - HotForex Shqipëria

 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: 5000 $ BONUS SHTESË
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: 50 000 USD / 30 000 euro / 3 000 000 NGN
 • Periudha e promovimit: Cdo muaj
 • Promovimet: Një nga këto çmime të mahnitshme: GoPro Hero 7, Iphone XS, Play Station 4 Pro, Tablet Amazon Fire HD 10, Altoparlant Amazon Echo Plus, kufje Bluetooth AKG Y50BT
 • Periudha e Konkursit: Cdo muaj
 • Çmimet: $3500 Gjithsej
 • Periudha e Konkursit: Cdo muaj
 • Çmimet: 1,000 USD Çmimi në Para DHE hyrje në Sallën e Famës HotForex
 • Periudha e Konkursit: Cdo muaj
 • Çmimet: Një çmim Tregtarët, 1,000 USD Çmimi Cash dhe Hyrja në Hall of Fame
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: Deri në 12 bare/lot HotForex
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: Disa nga mallrat përfshijnë kapak të zi, stilolaps, bluzë, unazë çelësi, çadër, top stresi dhe filxhan kafeje inox.
 • Periudha e promovimit: Deri në anulim
 • Promovimet: Bonus depozite 30% - Deri në 7,000 USD