HFM Hap llogari - HotForex Albania - HotForex Shqipëria

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex


Si të hapni një llogari në HotForex


Si të hapni llogarinë HotForex

Procesi i hapjes së një llogarie në Hot Forex është i thjeshtë.


Vizitoni faqen e internetit Hot Forex.com ose klikoni këtu .
 • Llogaria demo ju lejon të tregtoni pa rrezik duke ju siguruar akses në platformat tregtare HotForex MT4 dhe MT5, dhe fonde demo të pakufizuara.
 • Llogaria e drejtpërdrejtë ju lejon të hapni një llogari me para të vërteta për të filluar tregtimin menjëherë. Ju thjesht zgjidhni llojin e llogarisë që ju përshtatet më së miri, përfundoni regjistrimin online, dorëzoni dokumentet tuaja dhe jeni gati të shkoni. Ne ju këshillojmë të lexoni zbulimin e rrezikut, marrëveshjen e klientit dhe kushtet e biznesit përpara se të filloni tregtimin.

Në të dyja rastet do të hapet një zonë myHF. Zona MyHF është zona juaj e klientit nga ku mund të menaxhoni llogaritë tuaja demo, llogaritë tuaja të drejtpërdrejta dhe financat tuaja.


Së pari, do t'ju duhet të kaloni procedurën e regjistrimit dhe të merrni një zonë personale. Futni emailin tuaj të vlefshëm, emrin e plotë dhe informacionin e kërkuar si më poshtë. Sigurohuni që të kontrolloni nëse të dhënat janë të sakta; do të nevojitet për verifikim dhe një proces të qetë të tërheqjes. Pastaj shtypni butonin "Regjistrohu".
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Regjistrimi me sukses, një lidhje konfirmimi me email do të dërgohet në adresën tuaj të emailit.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Shtypni "Aktivizo llogarinë". Sapo adresa juaj e emailit të konfirmohet, do të keni mundësi të hapni llogarinë tuaj të parë tregtare.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex

Le të kalojmë në opsionin e dytë. Duhet të plotësoni profilin tuaj dhe të shtypni "Ruaj dhe Vazhdo"
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex

Llogaria Demo

Porta juaj e praktikës në botën e tregtimit
 • Llogaria Demo HotForex është krijuar për të simuluar nga afër një mjedis tregtar real bazuar në kushtet aktuale të tregut. Besimi ynë se mjedisi i tregtimit Demo duhet të pasqyrojë sa më afër mjedisin e tregtimit Live, është plotësisht në përputhje me vlerat tona thelbësore të Ndershmërisë - Hapjes - Transparencës dhe siguron një tranzicion të pandërprerë kur hapni një llogari të drejtpërdrejtë për të tregtuar në tregun real.

Fitoni përvojën tregtare që ju nevojitet dhe hyni në treg me besim.
Përparësitë e një llogarie demo:
 • Përdorimi i pakufizuar
 • Kushtet reale të tregut
 • Testoni strategjitë e tregtimit
 • Qasje në tregti me Terminalin MT4 dhe MT5 dhe Webtrader
 • Bilanci i hapjes virtuale deri në 100,000 dollarë

Për të hapur një llogari Demo, shtypni "Llogaria ime" - "Hap Llogarinë Demo"
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Ju mund të zgjidhni MT4 ose MT5, kontrolloni kutinë e zgjedhjes dhe shtypni "Hap llogarinë demonstruese"
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Pas kësaj, mund të përdorni detajet e hyrjes si më poshtë për të hyrë në MT4 dhe Tregti me
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
ID-në e hyrjes, fjalëkalimin dhe serverin e hyrjes në llogarinë demonstruese .
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Trading MT4 WebTerminal
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex

Llogari reale

Për të hapur një llogari reale, shtypni "Llogaria ime" - "Hap llogari tregtare".
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Financoni portofolin tuaj myHF dhe filloni të tregtoni
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Si të depozitoni para në HotForex


Aplikacioni i nxehtë Forex Android

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Hot Forex nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Hot Forex – Trading Broker” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Hot Forex për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.


Aplikacioni i nxehtë Forex iOS

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular Hot Forex nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “Hot Forex – Trading Broker” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit Hot Forex për IOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.FAQ për hapjen e llogarisë


Cili është ndryshimi midis një llogarie myHF dhe një llogarie tregtare?

Llogaria juaj myHF është portofoli juaj, i cili krijohet automatikisht kur regjistroheni në HotForex. Mund të përdoret për të bërë depozita, tërheqje dhe transferta të brendshme në dhe nga llogaritë tuaja tregtare. Nëpërmjet zonës suaj myHF, ju gjithashtu mund të krijoni llogaritë tuaja tregtare të drejtpërdrejta dhe llogaritë demo.
Shënim: Ju mund të identifikoheni në llogarinë tuaj myHF vetëm nga faqja e internetit ose duke përdorur një aplikacion.
Një llogari tregtare është një llogari Live ose Demo që krijoni përmes zonës suaj myHF në mënyrë që të tregtoni çdo aktiv të disponueshëm.
Shënim: Mund të identifikoheni në llogarinë tuaj të tregtimit Live / Demo vetëm në platformë ose në WebTerminal.


Si mund të identifikohem në platformën e tregtimit?

Do t'ju duhet të përdorni të dhënat e hyrjes që keni marrë në adresën tuaj të regjistruar të emailit pas krijimit të një llogarie tregtare Live ose Demo.

Ju do të duhet të futni:
 • Numri i llogarisë tregtare
 • Fjalëkalimi i tregtarit
 • Serveri. Shënim: Ju informojmë me mirësi se mund të përdorni adresën IP të serverit nëse serveri i kërkuar nuk është i disponueshëm. Do t'ju duhet të kopjoni manualisht adresën IP të serverit dhe ta ngjisni në fushën Server.


A duhet të siguroj ndonjë dokument në HotForex për të hapur një llogari?

 • Për llogaritë Live na duhen të paktën dy dokumente për t'ju pranuar si klient individual:
  • Dëshmia e identifikimit - kopje aktuale (jo e skaduar) e skanuar me ngjyra (në formatin PDF ose JPG) të pasaportës suaj. Nëse nuk ka pasaportë të vlefshme, ju lutemi ngarkoni një dokument të ngjashëm identifikimi me foton tuaj, si p.sh. letërnjoftim kombëtar ose patentë drejtimi.
  • Vërtetimi i adresës - një deklaratë bankare ose faturë e shërbimeve. Megjithatë, sigurohuni që dokumentet e ofruara të mos jenë më të vjetra se 6 muaj dhe që emri dhe adresa juaj fizike të shfaqen qartë.
Shënim i rëndësishëm: Emri në dokumentin e dëshmisë së identifikimit duhet të përputhet me emrin në dokumentin e dëshmisë së adresës.

Ju mund të ngarkoni me lehtësi dokumentet tuaja direkt nga zona juaj myHF; Përndryshe, ju gjithashtu mund t'i skanoni ato dhe t'i dërgoni në [email protected]

Dokumentet tuaja do të kontrollohen nga departamenti i verifikimeve brenda 48 orëve. Ju lutemi vini re se çdo depozitë do të kreditohet në llogari vetëm pasi dokumentet tuaja të jenë miratuar dhe zona juaj myHF të jetë aktivizuar plotësisht.


Çfarë levash aplikohet në llogarinë time?

Leva e disponueshme për llogaritë tregtare HotForex është deri në 1:1000 në varësi të llojit të llogarisë. Për detaje të mëtejshme, ju lutemi shkoni në faqen tonë të Llojeve të Llogarisë në faqen tonë të internetit.


Si të identifikoheni në HotForex


Si të regjistroheni në llogarinë HotForex?

 1. Shkoni në aplikacionin celular HotForex ose faqen e internetit .
 2. Klikoni në "Login" - "myHF"
 3. Futni ID-në dhe fjalëkalimin e llogarisë tuaj.
 4. Shtypni butonin e kuq “Identifikohu ”.
 5. Nëse keni harruar fjalëkalimin, shtypni "Keni harruar fjalëkalimin?".

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Në faqen kryesore të faqes, duhet të klikoni në "Hyrja". Pas kësaj, futni "ID e llogarisë myHF" dhe fjalëkalimin që keni marrë nga HotForex në email
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex


Kam harruar fjalëkalimin tim nga HotForex


Për të rivendosur fjalëkalimin tuaj HF, shtypni me mirësi lidhjen: https://my.hotforex.com/login

Atje, futni "myHF ID" dhe fjalëkalimin që keni marrë nga HotForex në email dhe klikoni butonin e kuq "Rivendos fjalëkalimin"
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Pas kësaj, ju do të merrni e-mail me një fjalëkalim të ri.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex

Si të ndryshoni fjalëkalimin myHF

Për të ndryshuar fjalëkalimin myHF, fillimisht identifikohuni në zonën myHF duke klikuar këtë lidhje: https://my.hotforex.com/login dhe ndiqni udhëzimet e videos!Si të identifikoheni në aplikacionin Android HotForex?

Autorizimi në platformën celulare Android kryhet në mënyrë të ngjashme me autorizimin në faqen e internetit HotForex. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes Tregut të Google Play në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Në dritaren e kërkimit, thjesht futni HotForex dhe klikoni "Instalo".

Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular HotForex android duke përdorur emailin tuaj, Facebook, Gmail ose Apple ID.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex


Si të identifikoheni në aplikacionin HotForex iOS?

Duhet të vizitoni dyqanin e aplikacioneve (itunes) dhe në kërkim përdorni tastin HotForex për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu . Gjithashtu ju duhet të instaloni aplikacionin HotForex nga App Store. Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular HotForex iOS duke përdorur ID-në dhe fjalëkalimin tuaj të llogarisë HF që keni marrë nga HotForex në email
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në HotForex
Thank you for rating.