Програма за лојалност HotForex - до 12 барови/ Награди за тргување со многу

Програма за лојалност HotForex - до 12 барови/ Награди за тргување со многу
  • Период на промоција: Неограничено
  • Промоции: До 12 HotForex барови / многу

Сосема новата програма за лојалност со награди за тргување HotForex им дава можност на трговците да заработат готовина и награди за услуги за тргување со девизен курс

HotForex ги наградува своите клиенти со воведување на програма за лојалност со нивоа која им дава можност на трговците да бараат парични награди и услуги за тргување, како што е Trading Central. напреден VPS и сесии еден-на-еден со аналитичар на пазарот HotForex.

Со Програмата за лојалност со награди за тргување HotForex, трговците заработуваат HotForex барови (поени) за секоја квалификациска тркалезна лота со која тргуваат на девизен курс, злато и сребро. Бројот на доделени барови HotForex се зголемува според постигнатото ниво на лојалност и бројот на активни денови за тргување акумулирани.

Постојат 4 различни нивоа на награда! Колку поактивни денови за тргување акумулирате, толку повеќе HotForex барови ќе заработувате за секој круг со тргување!

Достапно за: нови и постоечки клиенти.
Понуда : заработете HotForex барови за вашите лотови со кои се тргува.

Како да добиете: Регистрирајте се на промоција и тргување, заработувате повеќе шипки според вашето ниво на следниов начин

HotForex Red , Квалификувајте се со регистрирање за награди за тргување HotForex!

Заработете 6 HotForex барови / многу

Програма за лојалност HotForex - до 12 барови/ Награди за тргување со многу

HotForex Silver , Квалификувај се кога ќе акумулираш 31 активни денови за тргување!

Заработете 8 HotForex барови / многу

Програма за лојалност HotForex - до 12 барови/ Награди за тргување со многу

HotForex Gold , Квалификувај се кога ќе акумулираш 62 активни денови за тргување!

Заработете 10 HotForex барови / многу

Програма за лојалност HotForex - до 12 барови/ Награди за тргување со многу

HotForex Platinum , Квалификувајте се кога ќе акумулирате 105 активни денови за тргување!

Заработете 12 HotForex барови / многу

Програма за лојалност HotForex - до 12 барови/ Награди за тргување со многу

Направете секоја трговија да се брои со приклучување на HotForex Trading Rewards! Колку повеќе тргувате, толку повеќе барови заработувате.

Заменете ги за CASH или услуги за тргување. Со програмата HotForex Trading Rewards, тоа е ваш избор!

Ќе заработите 100 HotForex барови само за добивање одобрение и финансирање на вашата myHF сметка!

Повлекување: Да, кога ги заменувате шипките за готовина, можно е да ги повлечете, меѓутоа, минималниот број на шипки што може да се заменат за готовина е 1.000 бари

Парични награди Други подароци
  • 35 HF барови: 1 УСД
  • 150 HF барови: претплата на AUTOCHARTIST (1 месец)
  • 1.100 HF барови: Solver VPS пакет (1 месец)
  • 2.500 HF барови: 1 час приватна сесија со аналитичар на пазарот на Hotforexs
  • 3.100 HF барови: Solver VPS пакет (3 месеци)

Други услови: Промоцијата може да се промени или прекине во секое време. па ПОЧНЕТЕ ДА ЗАРАБОТУВАЈТЕ НАГРАДИТЕ ЗА ТРГУВАЊЕ HOTFOREX
УСЛОВИ И УСЛОВИ

Thank you for rating.