Programi i Besnikërisë HotForex - Deri në 12 Bare/ Shpërblime të Tregtisë së Loteve

Programi i Besnikërisë HotForex - Deri në 12 Bare/ Shpërblime të Tregtisë së Loteve
  • Periudha e promovimit: E pakufizuar
  • Promovimet: Deri në 12 bare/lot HotForex

Programi i ri i besnikërisë i Shpërblimeve të Tregtisë HotForex u jep tregtarëve mundësinë për të fituar para në dorë dhe shpërblime të shërbimit të tregtimit në Forex

HotForex po i shpërblen klientët e saj me prezantimin e një programi besnikërie të niveleve që u jep tregtarëve mundësinë për të kërkuar shpërblime në para dhe shërbime tregtare si Trading Central. VPS të avancuara dhe seanca një-për-një me një Analist të Tregut HotForex.

Me Programin e Besnikërisë së Shpërblimeve të Tregtisë HotForex, tregtarët fitojnë shirita HotForex (pika) për çdo lot kualifikues me radhë që tregtojnë në Forex, Ar dhe Argjend. Numri i bareve HotForex të dhëna rritet sipas nivelit të besnikërisë së arritur dhe numrit të ditëve aktive të tregtimit të grumbulluara.

Ka 4 nivele të ndryshme shpërblimi! Sa më shumë ditë tregtare aktive të grumbulloni, aq më shumë shirita HotForex do të fitoni për çdo lot me rrotullim që tregtoni!

Në dispozicion për: Klientët e rinj dhe ekzistues.
Oferta : Fitoni bare HotForex për lotet tuaja të tregtuara, këto bare mund të shkëmbehen për përfitime të tilla si para në dorë, një kartë debiti, shërbim VPS, kurse ekskluzive të analizës dhe më shumë.

Si të merrni: Regjistrohuni në promovim dhe tregtoni, fitoni më shumë bare sipas nivelit tuaj si më poshtë

HotForex Red , Kualifikohuni duke u regjistruar për HotForex Trading Rewards!

Fitoni 6 bare/ lot HotForex

Programi i Besnikërisë HotForex - Deri në 12 Bare/ Shpërblime të Tregtisë së Loteve

HotForex Silver , Kualifikohuni kur të keni grumbulluar 31 Ditë Tregtare Aktive!

Fitoni 8 bare/ lot HotForex

Programi i Besnikërisë HotForex - Deri në 12 Bare/ Shpërblime të Tregtisë së Loteve

HotForex Gold , Kualifikohu kur të kesh grumbulluar 62 Ditë Tregtare Aktive!

Fitoni 10 bare/ lot HotForex

Programi i Besnikërisë HotForex - Deri në 12 Bare/ Shpërblime të Tregtisë së Loteve

HotForex Platinum , Kualifikohuni kur të keni grumbulluar 105 Ditë Tregtare Aktive!

Fitoni 12 bare/ lot HotForex

Programi i Besnikërisë HotForex - Deri në 12 Bare/ Shpërblime të Tregtisë së Loteve

Bëni çdo tregti të numëruar duke u bashkuar me HotForex Trading Rewards! Sa më shumë të tregtoni, aq më shumë Bare fitoni.

Shkëmbeni ato për CASH ose shërbime tregtare. Me programin HotForex Trading Rewards, është zgjedhja juaj!

Do të fitoni 100 bare HotForex vetëm për t'u miratuar dhe financuar llogarinë tuaj myHF!

Tërheqja: Po, kur ndërroni shufrat me para, është e mundur të tërhiqeni, megjithatë, numri minimal i shufrave që mund të shkëmbehen me para është 1000 bare

Shpërblime në para Dhurata të tjera
  • 35 HF Bare: 1 USD
  • Bare 150 HF: Abonim në AUTOCHARTIST (1 muaj)
  • 1100 bare HF: Paketa Solver VPS (1 muaj)
  • 2500 bare HF: 1 orë seancë private me Analistin e Tregut Hotforexs
  • 3,100 bare HF: Paketa Solver VPS (3 muaj)

Kushte të tjera: Promovimi mund të ndryshohet ose ndërpritet në çdo kohë. kështu që FILLO TË FITOJNË KUSHTET DHE KUSHTET E SHPËRBIMIT TË SHPËRBIMIT TUAJ HOTFOREX

Thank you for rating.