Si të depozitoni para në Hotforex

Si të depozitoni para në Hotforex


Metodat e depozitimit

Së bashku me ato opsione të shkëlqyera që ju lejojnë të zgjidhni opsionin më të përshtatshëm, ekziston një shumë minimale e specifikuar e depozitës që përcaktohet nga mënyra e pagesës që zgjidhni. Kështu që gjithmonë sigurohuni që të verifikoni edhe këtë informacion, gjithashtu mos hezitoni të konsultoheni me mbështetjen e klientit HotForex dhe të përcaktoni të gjitha çështjet sipas një entiteti ose rregullave rregullatore etj.
 • Zakonisht mund të rimbushni llogarinë nga 5$
 • Transaksione të shpejta 24/5 gjatë orëve standarde të tregtimit.
 • Tarifat e depozitave: HotForex nuk aplikon asnjë tarifë depozitimi.

Si të depozitoni para në Hotforex
Si të depozitoni para në Hotforex


Si mund të depozitoj në HotForex?


1. Hyni në zonën myHF dhe më pas shtypni “Depozitë”
Si të depozitoni para në Hotforex
2. Zgjidhni një sistem të përshtatshëm pagese dhe klikoni mbi të.
Si të depozitoni para në Hotforex
Si të depozitoni para në Hotforex
3. Zgjidhni monedhën, shkruani shumën e parave që dëshironi të depozitoni dhe shtypni “Depozitë”
Si të depozitoni para në Hotforex
4. Futni kartën tuaj bankare Detajoni sipas nevojës dhe shtypni "Paguaj"
Si të depozitoni para në Hotforex
5. Depozitoni me sukses

Përpunimi i transaksioneve dhe siguria e fondeve

 • Depozitat kreditohen vetëm në myWallet. Për të transferuar fonde në llogarinë tuaj tregtare, ju lutemi vazhdoni me një transfertë të brendshme nga myWallet.
 • Kompania nuk është përgjegjëse për humbjet e mundshme që mund të ndodhin si rezultat i lëvizjeve të tregut gjatë kohës që depozita juaj miratohet.
 • HotForex nuk grumbullon ose përpunon asnjë informacion personal të kartës së kreditit ose debitit
  Të gjitha transaksionet e pagesave përpunohen përmes përpunuesve tanë të pavarur ndërkombëtarë të pagesave.
 • HotForex nuk do të pranojë depozita nga asnjë palë e tretë në llogarinë e klientit.
 • HotForex nuk pranon pagesa me çek.
 • Depozitat përpunohen 24/5 nga ora 00:00 Ora e Serverit e hënë - 00:00 Koha e Serverit të Shtunën.Si të transferoni fonde

Pas depozitimit me sukses, ju mund të transferoni fondet tuaja nga portofoli në llogarinë tregtare dhe të filloni të tregtoni tani.
Thank you for rating.